Dead World

The Grim Reaper har fått se promoepisoden av Dead World. En miniserie skapt i Stavanger, produsert av Kenneth Hansebråten og regissert av Jon Helge Hesby. På rollelisten finner vi Christer Espevik, Cathrine Sætre og Egil Bjørøen. Distribuert av Underground Gorellectors, release i desember 2017 eller januar 2018.

The Grim Reaper likte promoepisoden meget godt. Er du ute etter en spenningsfylt gorefest, ispedd herlig og kullsvart humor – så er Dead World noe for deg. Jeg gir den 5 av 6!

 

 

 

Prosjektet er jobbet med over 7 år. Alle har bidratt gratis. Et «labour of love».

— Kenneth Hansebråten, produsent.

I Dead World får vi et innblikk i hverdagen til familien Jacobsen. En helt ordinær familie som har nesevise tenåringer, glad i å grille på solfylte dager og er som familier flest. Inntil alt går til helvete…

Man blir røsket rett fra familieidyll til en blodig verden hvor zombieepidemien herjer og restene av familien Jacobsen må gjøre det de kan for å overleve.

The Grim Reaper likte spesielt overgangene fra den uskyldige idyllen og rett til den blodfylte apokalypsen. Det legges ikke noe i mellom, og det er slik jeg innbiller meg at verdens undergang også vil være. Et ekstra pluss er all den svarte humoren man finner plass til – Dead World klarer å spille på hele følelsesspekteret.

Utgivelsen deres kan snart bestilles via tyske Underground Gorellectors Facebook-side. Den siden finner du ved å klikke her. Boksen vil inneholde 1 Blu-ray, 1 DVD, 1 CD med soundtrack, 2 postere og 5 signerte artcards/lobbycards. På Blu-ray disken finnes det også en hel masse bonusmateriale.

Mannen som har designet coveret er, som sagt, tyske Daniel Koehnen. I tillegg til å bidra med et lekkert cover, er han grunnleggeren og CEO for nettstedet Underground Gorellectors.

Avslutningsvis har produsentene av Dead World sluppet en liten sniktitt av designet på CD’en som vil inneholde soundtracket. Designet av nevnte Daniel Koehnen og kunsteren Martin Trafford.

Dead World Soundtrack
Dead World Soundtrack
Dead World Album
Dead World Album

Jeg er også litt opptatt av at lavbudsjetts- og undergrunnsfilmer benytter ressursene sine riktig, noe jeg synes Dead World gjør utmerket. Effektene er meget godt laget, et tegn på at man har fokusert sitt budsjett på å gjøre det viktige så bra som mulig – og det gir inntrykk.

The Grim Reaper anbefaler varmt å plukke opp denne utgivelsen, og ikke minst sjekke ut resten av utvalget fra Underground Gorellectors.

Sjekk også ut musikkvideoen de har produsert for Long Night med låta Sorrow Returns. Denne vil også være en av to bonusvideoer hvis du kjøper Dead World på Blu Ray.

(Alle bilder og video er publisert med tillatelse av produsent Kenneth Hansebråten)

 

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*