Det indre barnet

Nono_Bobo / Pixabay

Med dette innlegget skal jeg ta et lite skritt ut fra min bisarre verden fylt av alskens skrekk og universets uvanligheter, og inn i mainstreamen.

Jeg vil rett og slett komme med en aldri så liten oppfordring. Det er flere av oss, meg selv inkludert, som har såkalte “guilty pleasures” – noe vi innerst inne er opptatt og fascinert av, men som man kanskje er litt redd for å fortelle offentligheten fordi det er flaut, barnslig osv.

Slipp nerden fri!

Uansett hva det måtte være – om du samler på My Little Pony, synes Full House er en fantastisk sitcom, synes Scream-franchisen er de beste grøsserne som er laget eller samler på diverse tegneserier. Uansett! Jeg vil oppfordre alle til å slippe det ut, slipp deg løs – ikke bry deg om haterne som måtte mene ditten og datten om dine interesser. Et kjapt lite søk på Google eller i sosiale medier, så er jeg ganske så sikker på at du fort finner likesinnede som er like interessert i akkurat det samme temaet som deg.

Man kommer ikke utenom komikeren Dara O’Briain her som i et av sine stand up-show sa følgende om musikk;

Music snobbery is the worst kind of snobbery. It forces people who like something a bit mainstream, a bit of pop like Girls Aloud or Take That! or ABBA to say “It’s my guilty pleasure!” I hate that phrase. It is an insult to top quality pop. It is also an insult to guilt. I may be an atheist now, but I did my time with the Catholic Church, I learned a lot about guilt and it needed a lot more than “Gimme Gimme Gimme A Man After Midnight” to merit the phrase ‘guilty pleasure’. You needed to actually have the man after midnight.“.

Det beskriver det ganske bra synes jeg, og poenget kan brukes for alt annet enn musikk også – film, leker, tegneserier, you name it!

Haters gonna hate

Budskapet mitt er let your freak-flag fly! Dyrk dine interesser akkurat som du vil, se på akkurat det du vil, samle på akkurat det du vil osv. Vi er altfor flinke til å dømme andre som ikke passer inn i denne A4-mentaliteten dette samfunnet har skapt. For å sitere ingen ringere enn Taylor Swift, “haters gonna hate” – vi får ikke gjort noe med haterne, så snu dem ryggen og omgi deg med likesinnede personer, for de finnes der ute…tro meg, noen ganger må man bare lete litt hardere.

The Grim Reaper applauderer alle som dyrker sine interesser, er litt nerd og ikke er redd for å vise det. Jeg bøyer meg i støvet og tar av meg hatten for dere.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*