Topp 5 – YouTube

Foto: Methawee Krasaeden fra Pixabay

YouTube kan brukes til mye. Være seg en oppskrift på en matrett du vil prøve, instruksjonsvideo for hvordan man knyter et slips eller man ønsker å se en dokumentar om et særskilt tema. YouTube har også en del brukere som tar for seg de mer mørkere sidene av livet – som f.eks seriemordere, hjemsøkte plasser, skumle historier med mere. The Grim Reaper anbefaler 5 forskjellige og skumle YouTube-kanaler som er verdt å sjekke ut. Hvilke kanaler som er i volum 2 kan du sjekke her.

1: Scary Mysteries

Scary Mysteries er en YouTube-kanal som tar for seg et ganske bredt spekter av temaer. Men måten det er gjort research på for videoene og hvor grundig de går til verks, gjør at videoene de publiserer på kanalen blir ganske interessante å se. Temaene varierer fra hjemsøkte plasser til uløste mordgåter og flere andre mystiske mysterier.

2: Mr. Nightmare

Kanalen til Mr. Nightmare består primært av videoer hvor han leser skumle historier som er sendt til han av vanlige folk, historiene er ekte og opplevd av de som har sendt de inn. Man kan også finne et knippe “countdowns” om forskjellige uhyggelige temaer. Han har også en veldig god fortellerstemme, som er ganske behagelig å høre på.

3: Top5s

Det ligger litt i navnet hva kanalen Top5s publiserer, nemlig topp 5 lister. De har et ganske enormt spekter på hva de publiserer, både naturlig og overnaturlig. Den hadde sin begynnelse med topp 5 spøkelsesvideoer, men har etter hvert publisert videoer om mordmysterier, internettmysterier og uforklarlige ting fanget på overvåkingskameraer med mere.

4: Lazy Masquerade

Lazy Masquerade er mye lik Mr. Nightmare. Hovedsakelig leser han ekte og uhyggelige historier som er innsendt til han. Den største forskjellen er nok at Lazy Masquerade er hakket mørkere enn Mr. Nightmare. Han forteller blant annet historier om hva folk har opplevd når de har dristet seg inn på de ulovlige delene av internett, og har også et bra knippe “countdowns” om f.eks uløste mordgåter og forstyrrende videoklipp.

5: Thoughty2

Jeg avslutter denne listen med en litt mer lystig kanal – Thoughty2. Ikke så mye mørkt og skummelt med denne kanalen, men han publiserer mange artige og lærerike videoer. Temaene varierer mellom teknologi, forskning, geografi med mere. Måten han forteller på gjør at alle kan følge med på hva han sier, han strør om seg med erkebritisk humor og gjør ganske tydelig god research før han produserer videoene sine.

Jeg håper disse fem anbefalte YouTube-kanalene bidrar med noe nytt og underholdende mens man stort sett sitter hjemme og holder avstand til andre. Det vil nok også komme et volum 2 av anbefalinger fra YouTube etter hvert.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*