Twin Peaks

Twin Peaks
Kyle MacLachlan Twin Peaks Tours
Foto: David Israel, Twin Peaks Tour

The Grim Reaper synes Twin Peaks er bortimot det beste som noensinne er laget for TV. Universet i form av TV-serien Twin Peaks (1990 – 1991 & 2017), samt filmen Twin Peaks: Fire Walk With Me (1992), er så underlig og fascinerende at den blir fryktelig vanedannende. Det er hevet over enhver tvil at skaperne, David Lynch og Mark Frost, skapte noe legendarisk da de begynte å skrive om mordet på Laura Palmer og den Tibet-vennlige FBI-agenten Dale Cooper som ankommer byen for å løse saken. Og for oss nordmenn er replikken “The Norwegians are leaving!”, et ekstra gullkorn.

Hvis man er glad i serien, og vurderer en ferie til USA, er Twin Peaks Tour noe å anbefale.

Sitter man litt på gjerdet vedrørende en slik tur, les om erfaringer fra turen og guiden David Israel på testimonial-siden deres.

Black Lodge Twin Peaks Tour
Foto: David Israel, Twin Peaks Tour

 

Double R Diner
Foto: David Israel, Twin Peaks Tour

Twin Peaks Tour tilbyr guidede turer med TV-serien som tema. Turen har stoppested som The Double R Diner, fossen, Twin Peaks-skiltet, Sheriffkontoret og mye mer. Man har også en egen tur for filmen, Fire Walk With Me og den nyeste sesongen av serien, med stoppested som Jack Rabbits Palace, Meadow Mountain, Big Ed’s New Gas Farm med mere. Hvis man ikke får bestemt seg for hvilken tur man vil ta, så er det mulig å kombinere de to.

Hvordan komme dit?

Det anbefales å legge USA-turen til byen Seattle. Twin Peaks Tour henter og leverer ved flere stoppested i og rundt Seattle. Se deres hjemmeside, Twin Peaks Tour for mer informasjon.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*